Pentru inceput.../For starters.../Als Anfang...

In cazul in care ati fost victima a unor gesturi de intoleranta sau violenta deschideti un topic in aceasta sectiune pentru a putea dezbate si chiar pentru a va putea sfatui in legatura cu cele intamplate.

Re: Pentru inceput.../For starters.../Als Anfang...

Postby chemical_extasy » Sun 23 Aug, 2009 9:57 pm

Usori recuperabili?! Poate doar de aia ca gandim altfel.Sau,in fine.Cel putin asa cred.Adica eu ma bazez ca "e prost,da-l naibii,si el e o fiinta,trebuie sa il ignor".Poate si altii se gandesc asa.But,Gosh,we are humans like everyone. :|
It’s not about conformity
It’s abuse of individuality
It’s insanity, it’s reality,
It’s the promised land of hypocrisy.
:shock: :lol: :|
chemical_extasy

Postby Ulf » Wed 26 Aug, 2009 1:35 pm

Imi place gothic-darkwave. am inceput sa ascult punk si new wave din 1984. Si eu am patit ceva asemanator acum 3 ani, 2 “treningari-manelari” cu 17-22 cm mai inalti si 30-40 kg mai grei, si cu vreo 7-10 ani mai tineri (eu aveam 1,68m, 62kg, si 35 de ani atunci) mi-au spart (prin surprindere) o sticla plina de bere in cap, taindu-ma foarte serios.Au atacat de cum am intrat in bar, nici macar nu-i vazusem ca exista, cum bausem destul de mult in prealabil, nici macar nu eram prea atent, nici nu-i mai vazusem pana atunci. nu stiu ce cautau acolo, (era un bar unde se asculta doar muzica alternativa). Nu stiu nici de ce m-au atacat, probabil nu le placea freza, bocancii si geaca de piele. Numai ca si-au gresit omul, i-am bagat in spital cu multiple fracturi la nivelul oaselor fetei. Eu am fost in tinerete campion national de kick-box, insa ce se intampla cu cei care nu se pot apara singuri, adica majoritatea? (mie, daca nu contraatacam imediat si foarte violent, probabil mi-ar fi taiat gatul cu cioburile ramase in mana, la gatul sticlei, oricum cand m-au cusut medicii, se mirau ca pot umbla si sunt constient – pierdusem cam 1 litru de sange)? Si ce sa vezi, tot eu a trebuit sa dau cu subsemnatul la Politie, fiindca le-am cauzat "grave vatamari corporale", desi nu am folosit nici o arma sau obiect contondent, doar pumni, cot si genunchi, printre mese si scaune, neavand loc nici sa dai cu piciorele. Nici nimeni altcineva nu a intervenit, toata faza durand doar cam 5 secunde.. Am avut insa noroc ca erau cateva zeci de martori care au vazut faza, asa ca am scapat fara alte probleme. Nimeni nu ia insa, in astfel de situatii, nici o masura impotriva ghertoilor, fiindca intr-o lume de oameni ingusti la minte, tu esti cel ciudat! De data asta, si-au primit pedeapsa, dupa vreo 2 luni l-am vazut din masina pe unul din ei, avea pometele inca prins in sarme.
Ulf

Postby chaostar » Thu 11 Mar, 2010 7:44 pm

stiu de un singur caz de violenta pe acest motiv...in sensul sa cunosc persoanele ...se aseamana tare mult cu povestea lui ulf : gasca de vreo 5 metalisti(toata lumea stabilita in cluj de ani buni) , oras vaslui, ceva bar ( eu fiind din ardeal eram in vizita la un prieten asa ca nu pot da toate detaliile cu privire la locatie etc.) , mentionez ca din 6 persoane eram si 2 fete.Totul bine la inceput pana intra 2 manelisti .ne fileaza 1 ora.Baietii stiu ca urmeaza sa se intample ceva dar refuza sa plece pt ca nu vor sa plece de oriunde intra 2 cocalari.Incidentul incepe lin, injuraturi , mai multe injuraturi sila un moment dat , noi stand la masa, se trezeste un prieten cu o sticla in cap.sar toti .Astia mai cheama 4 specimene scapate de la zoo.eu m-am bagat sa-i despart , m-am ales cu un pumn in fata , i-am dat aluia o sticla in cap , dupa care m-am pus sa sun la politie.aia au scvos cutite...un prieten a ramas cu cicatrice.se bat ca-n filme, cand unii la pamant cand altii.vINE politia( vb cantecului :)) ne ia pe toti la sectie . se termina
concluzii:
1 am fost al dracu de norocosi ca aia nu au chmat mai multi pentru ca la politie am aflat ca respectivii faceau parte dintr-un renumit clan interlop.Noroc ca nu stiam asta de la inceput.
2 noroc au avut ei. pt ca la inceput au considerta trupetii ca fiind roackeri satanisti ,nu pompati cu steroizi, deci prada usoara, au aflat prin mijlocu bataii ( a durat 1 ora pana a venit politia) ca erau toti sportivi- practicau Taekwondo de vreo 10 ani, unu fusese si in lotu national .
3 politia a fost corecta .fara prejudecati, s-a cam mirat ca am scapat toti fara spitalizare.Le-am intenta proces , cam greu totusi sa scoti de la amaratii aia daune civile.

asta e singura incident la care am asistat...da a fost destul de serios...sper sa fie pe principiul o data si-atat
chaostar

Postby MaliceBathory » Tue 25 May, 2010 3:59 pm

Cat timp o sa iti fie frica, o sa continue sa te atace. Daca treci pe langa ei exact cu fata de "Ma doare-n p**a, indrazneste sa te legi de mine si ai belit-o" va garantez ca nu o sa se mai lege decat 10% din potentialii cocalari.
Nu stiu cum dracului va treziti batuti, taiati, amenintati etc. Voi chiar sunteti din plastilina si va lasati asa de usor de modelat? Pentru ce naibii va luati bocanci cu tot felul de intarituri de metale, cat mai masivi, mai grei, cat mai buni de spart capul? A.... ca sa va bateti intre voi, am inteles ca pe cocalarul ala care te ameninta nu poti ca iti e frica.
Sunt o persoana care nu este deloc comuna, nici coafura, nici imbracamintea, nimic. Cum dracului de mine nu se leaga aproape nimeni? Ca doar no-i fi eu Afrodita nascuta din spuma marii si nu ma freaca la cap de frumoasa ce sunt.
MaliceBathory

Previous

Return to Cazuri de intoleranta si violenta