by Ulf » Wed 26 Aug, 2009 1:35 pm
Imi place gothic-darkwave. am inceput sa ascult punk si new wave din 1984. Si eu am patit ceva asemanator acum 3 ani, 2 “treningari-manelari” cu 17-22 cm mai inalti si 30-40 kg mai grei, si cu vreo 7-10 ani mai tineri (eu aveam 1,68m, 62kg, si 35 de ani atunci) mi-au spart (prin surprindere) o sticla plina de bere in cap, taindu-ma foarte serios.Au atacat de cum am intrat in bar, nici macar nu-i vazusem ca exista, cum bausem destul de mult in prealabil, nici macar nu eram prea atent, nici nu-i mai vazusem pana atunci. nu stiu ce cautau acolo, (era un bar unde se asculta doar muzica alternativa). Nu stiu nici de ce m-au atacat, probabil nu le placea freza, bocancii si geaca de piele. Numai ca si-au gresit omul, i-am bagat in spital cu multiple fracturi la nivelul oaselor fetei. Eu am fost in tinerete campion national de kick-box, insa ce se intampla cu cei care nu se pot apara singuri, adica majoritatea? (mie, daca nu contraatacam imediat si foarte violent, probabil mi-ar fi taiat gatul cu cioburile ramase in mana, la gatul sticlei, oricum cand m-au cusut medicii, se mirau ca pot umbla si sunt constient – pierdusem cam 1 litru de sange)? Si ce sa vezi, tot eu a trebuit sa dau cu subsemnatul la Politie, fiindca le-am cauzat "grave vatamari corporale", desi nu am folosit nici o arma sau obiect contondent, doar pumni, cot si genunchi, printre mese si scaune, neavand loc nici sa dai cu piciorele. Nici nimeni altcineva nu a intervenit, toata faza durand doar cam 5 secunde.. Am avut insa noroc ca erau cateva zeci de martori care au vazut faza, asa ca am scapat fara alte probleme. Nimeni nu ia insa, in astfel de situatii, nici o masura impotriva ghertoilor, fiindca intr-o lume de oameni ingusti la minte, tu esti cel ciudat! De data asta, si-au primit pedeapsa, dupa vreo 2 luni l-am vazut din masina pe unul din ei, avea pometele inca prins in sarme.