Ce inseamna muzica pentru voi?

Vorbiti despre muzica voastra preferata! Ce va place, ce mai este nou si ce inseamna muzica pe care o ascultati pentru voi?

Re: Ce inseamna muzica pentru voi?

Postby voceadinumbra » Tue 15 Sep, 2009 11:49 am

Muzica e arta, emotie in stare pura...energie, divinitate;
In zilele noastre muzica a devenit mult prea comerciala si marea majoritate asculta numai prostii, kitchuri. Acuma muzica e aparent numai despre sex, sani, cur, bani, femei, bautura, si hai sa dansam si sunt mai tare ca tine si sunt golan, sunt smecher; Asta nu e muzica...e voma sonora.
Si nu doar in Romania cat si in afara...
-muzica se asculta acuma doar pentru ca ar fi cool, nu ca ar avea vreau sens si asta apreciez la culturile underground precum Metalul si GOTh-ul, ca inca au pastrat starea primara.
voceadinumbra

Postby niNNu » Thu 21 Jan, 2010 5:54 pm

Un stil de viata ! ceva in care ma regasesc , uneori chiar si o alinare ;)
niNNu

Postby chaostar » Thu 11 Mar, 2010 8:38 pm

mie muzica imi confera pace interioara, mijloc de refulare .e exact cum a spus basistu de la mayhem( asta mai in gluma mai in serios)" daca nu ar fi metalu multi criminali in serie ar fi pe strazile noastre"( o traducere mai mult sau mai putin accurate, da asta era ideea).pe de alta parte e si bucurie , trezirea din lancezirea asta ce cotropeste mintea in ultimele secole. Pentru mine black-ul se trnscrie prin aducerea in prim plan a omului ce incearca sa atinga perfectiunea( aproape ce idealul renascentist) , puterea inteligentei si dominarea turmelor.muzica e imboldul de care am nevoie uneori sa ma trezesc dimineata si sa o iau de la capat in societatea asta in putrefactie.
chaostar

Previous

Return to Muzica